Zanimivosti

VIDEO: Marko Potrč o sproščanju ukrepov: “Delček svobode smo dobili nazaj, ampak…”

Marko Potrč z novim posnetkom o sproščanju ukrepov.

“JUTRI JE DELČEK SVOBODE NAZAJ. BO DEL NAŠE SVOBODE V PRIHODNOSTI TUDI ODLOČITEV GLEDE CEPLJ_ENJA? TO MORA BITI SVOBODNA ODLOČITEV!
JUTRI JE DELČEK SVOBODE NAZAJ.
BO DEL NAŠE SVOBODE V PRIHODNOSTI TUDI ODLOČITEV GLEDE CEPLJ_ENJA?
TO MORA BITI SVOBODNA ODLOČITEV!

To bi na srce položil politikom vseh barv in smeri ter odločevalcem. Predvsem pa vam, ljudem! Mi smo edini, ki lahko rečemo NE. Kot že rečeno; povežite se. Spoštujte vse. Ne glejte na drugače misleče kot na sovražnike. A ob tem se zavedajte, da obstaja jasna meja med sprejemanjem, spoštovanjem drugačnega mnenja ter med samodestruktivnostjo.

Ne smemo si dovoliti, da sprejmemo stvari, ki tako odločilno vplivajo na naša življenja ter prihodnost naših otrok, pod prisilo.
Ne smemo si dovoliti, da uklonimo hrbet pri nedotakljivosti naših teles ter posledično naših življenj. Še posebej ne, ko bo šlo za naše otroke.

Koliko svobode ste pripravljeni prodati v obliki popuščanja grožnjam delodajalca ali države? Kako daleč ste se pripravljeni pustiti prisiliti v nekaj s pogojevanjem svobode ali kolikor toliko normalnega življenja?
Je to potem sploh svoboda? ”


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.