in

VIDEO: Marko Potrč pravi – “Cepljenje ni prostovoljno!” Se strinjaš?

Marko Potrč pravi, da pogojevana svoboga ni svoboda. Poglejte, kaj nam sporoča v novem posnetku.

“POGOJEVANA SVOBODA, NI SVOBODA
Odločevalci, ki jim ni bilo potrebno utemeljevati odvzema svobode ali svobodne volje ljudi, ker so se sami postavili v vlogo nezmotljivih avtoritet in so utišali vse kritike, so v zgodovini že velikokrat obstajali. Načeloma se to nikoli ni dobro končalo. In resnično upam, da to ni ena teh lekcij, ki jih človeštvo vsake toliko časa dobi.
Je pa res, da recimo še zmeraj čakam na številke, študije, utemeljitve, koliko življenj smo rešili s tem, ko Slovenci recimo niso smeli kupiti spodnjic ali nogavic v isti trgovini, v kateri so kupovali kruh in mleko. Še vedno čakam podoben podatek v povezavi s preganjanjem otrok z igrišč, policijsko uro ter drugimi odvzemi svobode. Tega ni bilo in verjamem, da tudi ne bo. Je pa to vse gradilo pritisk. Pritisk, ki je marsikomu spremenil odločitev. Ga tako rečeno zlomil.
Podobno kot že mnogokrat v zgodovini, so tudi naši odločevalci zmeraj nastopali s pozicije moči in zahtevali, da se jim brezpogojno verjame, zaupa. Zahtevali so, da se jih časti kot nezmotljive bogove. To še zmeraj počnejo. Hkrati pa so sami bili tolikokrat ujeti pri kršitvi pravil in navodil, ki so jih sami postavili, ter pri raznih drugih zadevah (veliki dvomi pro nabavi opreme ter sumi korupcije), da ne velja več izgubljati besed.
Mi, ki smo opozarjali na resnično razumne zadeve, smo bili označeni za marsikaj. Zdaj, ko se je vse izkazalo za resnično (tudi pogojevanje svobode), pa smo postali nasprotniki.
Dragi ljudje, mi smo dejansko vsi v istem čolnu. Le odločevalci so v svojem. To je tudi ena od stvari, ki nas jih je naučila zgodovina. Vse kar si želim je, da trezno premislite, vsi poskušate razumeti tudi drugače misleče in da drug drugemu želimo le dobro. Predvsem pa imejmo pred očmi svobodo. Ta je nad vsem.”

UPS! Voznik razbil svojega Lamborghinija, poglejte kaj se je dogajalo!

AVTOMOBILIZEM: V Yuga vgradil 5.3 litrski V8 motor: Poglej si to zverinico na delu!