in

VIDEO: Marko Potrč v novem videu: “Zaključujem s tem, pojedel sem dovolj sr*nja..”

Ob novem videu je Marko zapisal:

“KONEC
ZAKLJUČUJEM Z RAZKRIVANJEM IN DOKAZOVANJEM
Danes je 6. junij 2021 in okoli nas je že več kot 700.000 ljudi, ki so nastavili ramo. Iz katerega razloga velika večina teh, ni več potrebno razglabljati. Vsi vemo, da zato, da bi imeli svobodo. Oziroma vsaj nek približek svobodi. Približno tako kot se je slepo in uklonjivo izpolnjevalo vse nelogične, bizarne in velikokrat več kot neumne ukrepe, ki niso imeli nikakršnega, ampak res nikakršnega učinka na katerekoli številke. To je danes enostavno preveriti.
In… jo imamo? Mislim svobodo. Jo imate recimo zato, ker ste si natikali – pardon, moram uporabit ta izraz – nagobčnike na obraz? Jo imate zato, ker ste to počeli kljub temu, da je celo veliko zelo renomiranih strokovnjakov dejalo, da je to neumnost in zgolj propaganda? Da je to absolutno nujno, je trdila le politično izbrana stroka. A danes jasno vidimo tudi v statistiki, da to ni imelo nikakršnega učinka. Ne pri nas, ne drugje. In, si jo še vedno natikate?
Tudi kljub jasnemu signalu sodbe sodišča v Kopru, ki je reklo, da za to, da bi vas kaznovali za nenošenje, ni zakonske podlage?
A to s pokrivanjem ust je samo eden od simbolov vsega. Veliko stvari nima nobenega smisla, je diskriminatornih brez vsakega dokaza ali utemeljitve, ali pa bizarnih. Ne govorim, da je vse črno in grozno v naših življenjih. Vsaj upam, da v vaših ni. A vsekakor seveda ni tako kot je bilo pred dvema letoma. Zato je prav, da pogledamo, kje smo danes. Potem mi pa povejte, ali si tako predstavljate živeti od zdaj naprej. Je to ta nova realnost? Ker nihče nam ne pove, kdaj bo tega konec ali kaj je ciljna črta. Danes je več kot očitno, da tudi pik v ramo to ni…
In povejte mi, kaj boste storili jutri, po tem, ko boste to prebrali in pogledali. Boste vse počeli enako naprej?
p.s.:
Proti trezni debati, argumentom in različnim pogledom nimam popolnoma nič. Če se vam pa zdi, da mi morate zaradi zgolj treznega razmišljanja pisati žaljive, primitivne ali celo grozilne komentarje, ste ali politično zaslepljen fanatik, »kopriva«, vsesplošno primitivna oseba ali pa prodana duša. Načeloma se prav iz tega razloga za vas osebno ne zmenim. Rahlo se mi morda celo smilite. Je pa prav porast tovrstnega primitivizma nekaj, kar me generalno skrbi. S temi ljudmi se namreč dnevno srečujemo in z njimi nekako moramo sobivati. Zato si dajmo vsi prizadevat za čim bolj kulturno in konstruktivno debato.
Hvala in vse dobro.”

AVTOMOBILIZEM: Želeli so spečti meso na izpuhu Lamborghinija, a so poskus obžalovali…

VIDEO: Kmetu zablokiral dostop do posestva, poglejte kako se je maščeval!