in

VIDEO: Marko Potrč zbolel in objavil nov video: “Iz bolečega grla se dela dramo?”

Marko Potrč je pred dnevi zbolel, kar so mediji takoj pograbili. No, tokrat je opisal svojo “pot do ozdravitve” v novem videu.Poglejte, kaj nam sporoča. Ob videu je zapisal:

IZ BOLEČEGA GRLA, POLNEGA NOSU IN GLAVOBOLA SE DELA DRAMO
Se spomnite časov, ko so se ženske rade pohecale na račun moških, da je za moške prehlad konec sveta? Ko so želele pokazati, da one prehlad odpravijo z levo roko in da te stvari prenesejo bolje kot moški, ker to pa res ni nič takšnega. Ah ja… stari dobri časi.
In spet, govorim o prehladu kot ga doživi velika, velika večina, ne o kakšnih zapletih itd. Ker tudi to obstaja že od nekdaj.
Pod kožo smo (zaenkrat še) vsi enaki in to hkrati pomeni tudi, da (zaenkrat še) lahko vsi doživimo boleče grlo, poln nos, glavobol … prehlad po domače. Tako je že dolgo vrsto let skozi vso zgodovino človeka in verjetno tudi še kar nekaj časa bo. A iz tega se danes dela pravi tabu. Čeprav… le tako dolgo, dokler se nanaša na aktualnega »zlodeja«, ki ima v imenu devetnajstko. Ali pa dokler lahko medij iz tega naredi masten naslov. V smislu »Vidite, ona je tudi zbolela! Pa je celo bila na pro-tes.tih!« Ob tem sem se res na glas nasmejal. Kakšna povezava je to? A ljudje, ki so bili na ulici trdijo, da je prehlad laž? To ne obstaja? Kakšna neumnost…
Skoraj vsi to doživimo kdaj v prehodnih obdobjih. Seveda tudi mi, ki bolj pogosto treniramo. Še posebej mi, pravzaprav. V tem prehodnem obdobju je malce težje včasih zadeti prava oblačila, pa prepoten prideš v senco, morda še piha in nasploh je tvoj sistem po napornem treningu malce manj odporen. Vprašanje pa je, kako se proti temu borimo oziroma to ustavimo. Ni velika znanost. Zato ne razumem te drame v medijih.
No, če ste mnenja, da koristnih stvari ne bi smel deliti s širšim krogom (recimo, kaj naredim jaz, da ustavim razvoj prehlada v dolgotrajnejšo, ali večjo težavo, ali pa o kakšnih izdelkih povezanih s tem ter ugodnostmi), vas seveda ne silim k ogledu videa. Pojdite naprej. Je pa vsekakor vse na mestu in lahko koristi. Prav videu je tudi dokaz za to.
p.s.:
Namerno ne bom o včerajšnjem dogajanju, ker me pa glede tega postaja resno strah. Otroci, starostniki, ljudje brez izjem, v dimu, solzah in strahu. V imenu koga?
Menim, da so to teme, katerim se bodo resno morali posvetiti odgovorni, poklicani za to. To počasi prestopa meje fb debate. Pravzaprav jih je že zdavnaj.

VIDEO: Zoran Stevanović prišel iz pripora in sporoča: “Predstavniki te vlade bodo dolgo sedeli v zaporu”

VIDEOIGRE: Primerjava grafičnih elementov nogometnih simulacij, kaj je boljše, FIFA ali PES?