in

VIDEO: Potrč v novem videu: “Si sploh še želite življenja kot smo ga imeli nekoč nazaj?”

Marko Potrč se je v novem videu dotaknil vseh groženj in žaljivih komentarjev, ki jih prejema preko socialnih omrežij. Poglejte, kaj je povedal.

Ob videu je Marko zapisal.
VAM NIZKOTNI KOMENTARJI POVRNEJO SVOBODO IN PRAVICE?
Si sploh še želite življenja kot smo ga imeli nekoč nazaj, ali ste sprejeli, da bo koda določala, kaj, kje in kdaj smete početi?
Zakaj ste brez pravic, brez svobode? S kakšno utemeljitvijo?
Vam danes pokažem aktualne številke, ki bodo morda spet komu odprle oči. Še pred tem pa sami pri sebi poglejte, kje ste/smo danes:
– Če želimo dostopati do osnovnih življenjskih stvari, smo prisiljeni kazati kodo in se legitimirati. Komu smo se prisiljeni legitimirati z osebnim dokumentom je spet zgodba zase.
– Preveza čez obraz je nekaj, kar očitno nikoli več ne bo šlo proč. Kljub temu, da so podatki, ki vam jih pokažem danes, še en v vrsti mnogih dokazov, ki jasno kažejo, da je to popoln kretenizem.
A res ne pogrešate časov, ko ste lahko dihali svež in ne zatohel, smrdljiv zrak? Ste to (že) sprejeli kot novo normalno?
– Prav tako ste vsa zapiranja, prepovedi, prepoved normalne šole za otroke, porivanje palčk v nos in goro drugih stvari že sprejeli kot novo normalno? Na vrata pa že trka pritisk za pik v ramo otrok. Pripravite se. In kot kaže temu ni konca. Vsako leto včkrat, pravi zdaj izbrana »stroka«.
To igro se z nami igra že … koliko časa? Ste otopeli in prenehali šteti, katerih 14 dni ni bilo več ključnih, ker se jih je nabralo za dobro leto in pol? Korak za korakom in so nas počasi pripeljali do sem. S kodami (kodami!), da recimo smemo napolnit tank goriva.
Če je kdo to, kar je danes realnost, napovedal pred letom in pol, je bil najbolj skrajni teoretik zarote. Kaj pa je takšna oseba zdaj, ko je vse to res?
Dve leti nazaj bi rekli, da se ljudje leta 2021 nikoli ne bi pustili tako »zasužnjiti«. Pa so se. Samo po takšni poti so nas do sem peljali, da lahko rečejo, da je to potrebno. Pa dejansko ni. Dokaz za to vam lahko spet enkrat danes pokažem. A ste slučajno mislili, da bo ta nova normala prišla brez kreativne zgodbe odločevalcev, zakaj je to nujno potrebno? V naše dobro, seveda. Prav filmsko, bi rekel. A dve leti nazaj bi se vam še v filmu to zdelo pretiravanje. Vprašajmo se le, kje, kdaj in kaj je meja za to, da ste tiho.
p.s.:
Nikoli ne prosim ZA DELJENJE mojih OBJAV. TOKRAT PA BOM!
Namerno tokrat nisem zakrival ali na nenavaden način zapisoval besed, ki jih omrežja danes prepoznajo in ustrezno »zaprejo«. S tem omejijo, koliko ljudi to vidi. Pod takšno objavo se načeloma tudi pojavi povezava do ne vem katerih centrov vse in tako naprej. Skratka, dobrodošli v novem svetu.
Zato bom danes vesel delitev. Če slučajno ne bi šlo delit, pa to zapišite izključno v komentar. Ker tudi to se dogaja in tako potem vsaj vemo in svet vidi. Hvala.

NORO! Z nastopom si je prislužil zlati gumb, ne boste verjeli, kakšen glas ima!!

VIDEO: Poglejte, kaj je policija v Nemčiji počela s protestniki, je to normalno?????