Zanimivosti

ZANIMIVO: Žena svojemu možu nikoli ni dovolila da pogleda v njeno skrivnostno škatlo, nato pa mu na smrtni postelji izda resnico!

Zelo lepa zgodba o starejšem paru, katera vam bo sigurno omehčala srce in polepšala dan!

Začne se, ko so žensko morali odpeljati v bolnišnico, na poti jo je seveda spremljal njen dolgoletni mož. Bil je šokiran, ko so mu zdravniki povedali, da ženi ni več ostalo veliko časa na tem svetu, saj je hudo bolna. Par je bil poročen več desetletij, med tem časom pa nikoli nista dvignila glasu ali se skregala.


 

Nihče ni mogel razumeti, kako se lahko tako zelo dobro razumeta, resnico pa je vedela le žena. Pred poroko, ji je njena mati dala zelo dober nasvet za dober in srečen zakon. Povedala ji je, da se nikoli ne sme spreti s svojem možem.

Žena si je ta nasvet vzela zelo k sebi, držala se ga je vse do smrtne postelje.

V skupnem življenju si je par delil skoraj vse, obstajala pa je ena škatlica, ki je pripadala samo ženi, moški je namreč nikoli ni smel odpreti in jo je, zaradi spoštovanja do žene, tudi pustil pri miru.

Ko je izvedela, da ji ni preostalo več veliko časa, jo je začelo skrbeti, kako bo mož odreagiral, ko bo škatlico odprl. Odločila se je, da mu bo jo dovolila odpreti še preden se bo poslovila.

Dala mu je navodila, mož jo je poslušal, ko je prišel domov je odprl skrinjico in doživel velik šok. V skrinjici je namreč bila igračka in veliko gotovine, kar 95 tisoč dolarjev.

Vrnil se je v bolnišnico, kjer pa mu je žena razložila, da je vedno pletla igračko, ko je bila jezna nanj. Moški je planil v jok, v skrinjici sta bili namreč le dve lutki, ki ju je sešila, kar je torej pomenilo, da je bila jezna nanj le dvakrat v celem skupnem preživetem času.

Zanimalo ga je, kaj pa potem pomeni toliko denarja..

Ženska je odgovorila: “Oh.. Ta denar sem prislužila, ko sem prodala vse ostale igračke.”

Tudi na smrtni postelji je pametna žena uspela nasmejati svojega moža, kar je še bolj utrdilo njun zakon.

Delimo to čudovito zgodbo naprej, med svoje znance, prijatelje in družino.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.