Zabavno, Zanimivosti

ZDA: Toži sostanovalca za 1.2 mil $ odškodnine ZARADI PAPAGAJA- KAJ SE JE ZGODILO?

SAJ NI RES, PA JE! Američanka je vložila tožbo proti svojemu nekdanjemu sostanovalcu, poglej, kaj je bilo jabolko spora!

26 letna Sarah Johnson iz Louisvilla v Kentucky-ju je vložila tožbo proti nekdanjemu sostanovalcu, 27 letnemu Stevnu Moore. Trdi namreč da je Steven njenega papagaja treniral, da jo zlorablja.

“Žrtev” pravi, da je Steven njenega papagaja pasme amazonka, imenovanega Kiki, naučil ponavljati stavke s3ksualne narave, ki jih je nato papagaj neprestano ponavljal pred Sarah.

Sarah je nato bilo dovolj, Steven se je bil primoran po šestih mesecih odseliti. Ampak Kiki, nasilni papagaj, je ostal. Sarah je tako zlorabljal še 3 leta.

Ženska je za sodišče povedala:

“Res sem imela rada tega papagaja, dokler se ni priselil Steven. Vem, da je bila vse skupaj le šala, ampak to mi je zares uničilo življenje. Postala sem manj samozavestna.”

Kiki naj bi se naučil 12 stavkov žgečkljive narave, ponavljal pa bi jih naj neprenehoma, tudo do več stokrat na dan.y.

“Kiki mi večkrat na dan pove stvari, kot so “pokaži mi oprsje” in “zatlači me v svojo….”. To me res nervira, zaradi tega ne upam povabiti nikogar na obisk.”

Zaradi teh dogodkov se je Sarah zaprla vasa, postala je asocialna in trpi za depresijo. Pustila je študij, začela s prekomernim pitjem in poskušala narediti tudi samomor.

Zdaj se je odločila za tožbo. Za svoje tegobe želi odškodnino v vrednosti 1.2 milijona dolarjev. Stevnon odvetnik pravi, da njegov klient nikakor ne more biti kriv za vedenje papagaja, saj ga ni videl že več let. Kakšna bo razsodba, pa presodite sami.

Vaš komentar na ta nenavadni dogodek?