Zanimivosti

Zdravniki so ji govorili, da si izmišljuje bolezen: Poglejte, kaj so naposled ugotovili…

23 letna medicinska sestra se je obrnila na zdravniško pomoč. Bolelo jo je…a zdravniki so ji govorili, da si je bolezen izmislila …

Vajeniška medicinska sestra, 23-letna Georgia Georgia McLennan, se je večkrat obrnila k zdravnikom za pomoč in dolgo časa iskala vzrok za njeno bolečino. Kljub dejstvu, da je bila mlada ženska obupana, je namesto podrobnih raziskav dobila psihološko svetovalko, ki je bila prepričana, da si je bolezen izmislila.

Na zunaj je izgledala kot mlada ženska, ki izžareva zdravje. Vendar pa je vztrajna bolečina, ki jo je čutila, bila znak smrtonosne grožnje njenemu življenju. Ko so jo končno rentgensko slikali, so zdravniki povedali, da če 23-letnica ne dobi nujnega zdravljenja, bo umrla … v nekaj dneh.


Po nekaj mesecih kemoterapije in injekcij, ki so ji dajali neposredno v hrbtenjačo, se je zdravje, Georgie izboljšalo. Po mnenju strokovnjakov je čudež, da je zdravljenje v tem primeru dobro potekalo.

23-letnica je imela raka.

“Ko sem videla rentgenske posnetke, sem takoj vedela, da je z mano nekaj zelo narobe,” se spominja pogumna 23-letnica iz Avstralije, “Zdravniki niso verjeli, da trpim za resno boleznijo, saj sem na zunaj izgledala zdravo” je še dodala.

“Bila sem pripravljena na scenarij, v katerem me rak ubije, preden bodo zdravniki opravli vse potrebno in me pripravili na terapijo” pravi Georgia.

Njen rak je bil opredeljen kot Burkittov limfom. To je izredno nevaren tip raka, ki se hitro širi.

Na srečo je kemoterapija delovala. Njena bolezen je sedaj v remisiji. Čeprav v tem trenutku ne moremo govoriti še o stoodstotnem uspehu kemoterapije, se je mlada ženska že vrnila nazaj na fakulteto.

 


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.