Zanimivosti

ZGODBA: Posvojila je fantka in deklico, nato je prejela klic iz socialne in planila v jok… TO NI MOGOČE!

30 letnica iz Colorada, Katie Page, se je ločila, še preden je dopolnila 30 let.

Odločila se je, da bo v življenju naredila nekaj velikih sprememb. Najprej je zamenjala službo, kasneje pa si je kupila tudi novo hišo, katero je preuredila v zares sanjski dom.

Vseeno pa je čutila, da ji še nekaj menjka. V svoji novi hiši je bivala nekaj tednov, ko je prejela pošto od lokalne cerkve. Pisali so o otrokih v rejništvu, kar je takoj vzbudilo njeno pozornost:

”Želela sem si imeti otroke, zato sem imela občutek, kot da je to pismo znak. V meni so se prebudili mešani občutki, sreča, a tudi strah. A ker nisem prenehala razmišljati o tem, je bil čas, da naredim premik.”

Odločila se je, da bo obiskala bolnišnico, kjer so starši otroke zavrgli že takoj ob rojstvu. Odločila se je, da bo posvojila 4 dni starega fantka.

Deček je že takoj ob rojstvu moral skozi zelo travmatična obdobja, saj je njegova biološka mama bila narkomanka.

Katie je deček takoj prirasel k srcu, poimenovala ga je Grayson. Po 11. mesecih je tudi uradno postal njen sin.

Čez dva tedna pa je Katie prejela klic od socialne delavke. Vprašali so jo, če bi lahko prišla v bolnišnico, saj so prejeli še eno siroto, dojenčico, staro komaj 4 dni.

Katie si je že od nekdaj želela veliko družino, zato se ji je to zdela lepa priložnost. Prišla je v bolnišnico, deklico je prijela v roke, takrat pa je dobila nenavaden občutek, da jo mora posvojiti.

To je tudi storila, deklico pa je poimenovala Hannah.

Že prvi dan pa je opazila nekaj nenavadnega. Na ročici je deklica imela zapestnico, kjer je bilo zapisano ime njene biološke mame. Začudila se je, saj je ime njene biološke mame bilo enako, kot od njenega, že posvojenega sina.

Začela je razmišljati, če je slučajno možno, da imata otroka isto mamo. Zdelo se ji je nemogoče, a se je vseeno odločila, da bo situacijo preverila.

Odšla je do socialne delavke in ji razložila situacijo. Prosila jo je, če lahko preveri dokumente otrok. Ko je primerjala datum in ime mame je ugotovila, da sta enaka.

Katie je bila zelo presenečena, hkrati pa zelo vesela, da sta bratec in sestrica ostala skupaj.

Vseeno pa ji zadeva ni dala mira, zato se je odločila, da bo obiskala biološko mamo deklice in fantka. Z njo se je srečala, ta pa je potrdila vse njene sume. Ker ni bila zmožna skrbeti za otroka, ju je dala v posvojitev.

”Ko sem od socialne delavke slišala te besede, sem jokala kot dež. Ne znam opisati, kakšni občutki sreče so me preplavili!”, je povedala presrečna Katie.

 

Socialna delavka je nato še nekaj dni preverjala dokumente, nato pa je poklicala Katie:

”Katie, to je čudež! Še zdaj ne morem verjeti, da je res! Preverili smo vse podatke, dokumente, dobili rezultate DNK-a testov in 100 % lahko rečemo, da sta Hannah in Grayson krvna bratec in sestrica!”

Katie je čez 13 mesecev posvojila še enega dojenčka.

Danes ima veliko družino, takšno, o kateri je sanjala že od otroštva.

Delimo to čudovito zgodbo tudi med prijatelje in družino.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.