Zanimivosti

Znani radijski voditelj Denis Avdić pristal na urgenci: Zadržali so ga za več dni!

Denis Avdić je deloholik, ki si očitno ne vzame dovolj časa za počitek. Ob tako stresnem delu, ki ga opravlja je potrebno nabrati novih moči in predvsem energije, drugače lahko trpi zdravje.


 

Njegovim odličnim šalam se lahko nasmejimo ob poslušanju radia, spremljali smo ga v šovu Znan obraz ima svoj glas, hkrati pa sodeluje pri različnih projektih v gledališčih in pripravlja nadaljevanje uspešnice Moški so z Marsa, Ženske so z Venere.

Trdo delo se rado obrestuje, žal pa je Denis očitno pretiraval in je zaradi utrujenosti pristal kar na urgenci, kot je povedal v intervjuju za slovenski medij. O tem dogodku so pisali tudi v reviji Suzy:


 

“Lani so bile tri službe preveč in sem preprosto izgorel. V UKC so me zadrževali kar nekaj časa, ker je vse kazalo na infarkt,” je voditelj povedal za revijo in dodal, da so kasneje ugotovili, da je šlo za napade tesnobe: “Štiri ure spanja (na noč) ne gredo v nedogled.”

Upajmo da bo Denis v 2018 več časa posvetil sebi in svojemu zdravju, da se bomo lahko še dolgo smejali njegovim odličnim šalam in humorju.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.